Hazudott a fideszes városvezetés, újra szállítják a szennyvíziszapot a város szélére

Szennyvíziszap
pixabay.com

A választások előtt tett kormánypárti ígéretek ellenére újra megjelentek a fekáliával megrakott külföldi kamionok a hírhedt székesfehérvári téglagyárnál. Amíg a magyar hatóságok tehetetlenek, a polgármester pedig hallgat, addig az ellenzék a tettek mezejére lép.

Az N1TV friss, helyszíni riportja:

Mint arról hétvégén beszámoltunk, némi szünetelés után újra horvát kamionokról készült felvételeket kaptunk Székesfehérvárról, ráadásul lehet, hogy ez egy ideig így is marad. A politikai ígéretek ellenére ugyanis kiderült, hogy idén év végéig nagyjából 120 ezer tonna iszapot hozhatnak be engedéllyel az érintett cégek.

Dr. Márton Roland közös ellenzéki polgármesterjelölt, aki október 13-án végül alul maradt a fideszes Cser-Palkovics András polgármesterrel szemben, úgy fogalmazott:

”Hazugnak és gyűlölködőnek állított be minket a Fidesz helyi propagandasajtója, amikor felhívtuk a figyelmet, hogy a választások után alig várják a folytatást. Sajnos igazunk lett.”

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
sss
2019. december 09. | 09:07
Sneider Tamás és Steinmetz Ádám jobbikos képviselők is elhozták saját kisfiaikat arra a Mikulás-ünnepségre, melyet a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány szervezett. A nehezebb anyagi helyzetben élő családok gyermekeit ugyanis egy parlamenti szeretetlakoma és körséta után ajándékokkal lepte meg a piros ruhás öregúr, a jobb körülmények közt nevelkedő gyerekek pedig együtt lehettek szegényebb kortársaikkal.
Elektronikával megtámogatott, komor melo-death/modern metal.